16/12/16

COMUNICAT DE L'ACAI REFERENT AL NOMENAMENT DEL CÒNSOL HONORARI D'ISRAEL A CATALUNYA



L’ACAI, d’acord amb la seva declaració fundacional, arran del nomenament del sr. José Antonio Sánchez Molina com a cònsol honorari de l’Estat d’Israel a Catalunya vol fer arribar a l’opinió pública en general, i als amics d’Israel a Catalunya en particular, la consideració següent:

L’ACAI valora positivament que Israel hagi decidit tornar a tenir un consolat a Barcelona, símbol de la importància dels vincles de tot tipus que hi ha entre ambdós països.

Alhora, l’ACAI manifesta el seu desencís amb la persona que té encomanat tal honor, perquè el seu perfil no s’adiu al que seria més adequat per enfortir els vincles d’amistat i de col·laboració entre els dos països -Israel i Catalunya-, els seus pobles i les seves gents.


Des de l’ACAI reiterem el nostre compromís en eixamplar els ponts que hi ha entre ambdues nacions i la nostra voluntat de mantenir les excel·lents relacions amb l’ambaixada d’Israel a Andorra i a Espanya, de tal manera que aplanin el camí perquè un dia no llunyà hi hagi una ambaixada d’Israel a Barcelona.

Seguidors